keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kuvaterveisiä, vierailijoita ja tuttuja

Saimme taas kuvaterveisiä Pyryltä ja Tuiskulta (Ajibu Easy-To-Love ja Perrada Unican Captain Bluebear). Ihana lämmittelykuva vilttien uumenista talven keskeltä ja vastapainoksi yksi kesäposeeraus. Kolmas kuva on myöskin löhöilyä, siltä ajalta kun isoveli Pyry vielä oli varmuuden vuoksi koko ajan käpälän ulottuvilla. We got some pictures from Pyry and Tuisku (Ajibu Easy-To-Love and Perrada Unican Captain Bluebear), one fresh from this winter, and two older ones.



Nata (Perrada Unican Dancing Manatee) kävi meillä muistelemassa tuttuja kuvioita ja leikkiämässä Siken ja Tuven kanssa. Leikkitäti on ihan oikeakin täti midikoirille. Sikke and Tuve enjoyed playing with visitor, their auntie Nata (Perrada Unican Dancing Manatee).




Tapasimme myös Vienon (Perrada Unican Enjoy The Silence) pitkästä aikaa. Vienosta on kasvamassa kaunis ja näppärä tyttö. Tässä näytetään kuinka annetaan yläfemma. Vieno is growing up nicely, she is a beautiful and smart little girl, who loves to do tricks. Here giving high five.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti