Omat koiraniOmat koirani vanhimmasta nuorimpaan


Sikke
"Sikke Sakariina Sulokuono Sapelihammas, Siiseli Salamatassu, Simppu, Kurnu-Simppu, Suloisuus Itse"
FIN MVA Perrada Unican Elf In Sight
* 31.10.2009
(Jo Coyote's Bombastic x Perrada Unican Azure Dragon)
 
Sikke on lempeä ja hellä ystävä, jolla on maailman salavihkaisin tapa hankkiutua kainaloon tai vatsan päälle nukkumaan, vaikka juuri olet varistanut kaikki koirat lattialle. Samettikäpälin tämä pieni rouva hiippailee syliisi, eikä sen parempaa nukkumapaikkaa tiedäkään. Suloisuuteen on piilotettu kuitenkin aimo annos pippuria, jonka ansiosta Sikke tarvittaessa pistää laumansa  järjestykseen teräksenlujalla otteella.

Sikke on I-pentueeni onnellinen ja ylpeä emo.Hela
"Hela Hepuliina, Hepuli, Hemuli"
FI MVA Perrada Unican I Shall Wear Midnight
*09.01.2013
(FIN MVA Zahleka My Own Way x FIN MVA Perrada Unican Elf In Sight)
 
 
Hela on unelmalapsi. Haaveilin trikolorista nartusta jo Helan äidin Siken syntymän aikoihin ja nyt värin osalta haave täyttyi. Luonteen puolesta sain jopa enemmän kuin haaveilin. Hela on selväpäinen ja mutkaton neitokainen. Kotona se on kiltti ja kohtelias laumanjäsen. Ainoa haittapuoli sen suloisessa luonteessa on tietoisuus omasta paikasta sydämessäni ja kyky käyttää sitä tarvittaessa vaikkapa parhaan sylipaikan saamiseen. Hela kun osaa täysin kiertää minut käpälänsä ympärille.


Morris
"Muisku-Morris, Mortti, Möhköfantti, Möhkis"
Perrada Unican More Is More
* 22.12.2015
(Ajibu Easy-To-Love x FI MVA Perrada Unican I Shall Wear Midnight)

Morris on Morris. Morriksen kohdalla nimi todellakin oli enne. Morrista vain kerta kaikkiaan on enemmän! Maailman ihanin ja raivostuttavin basenji ihan yhdessä koiruudessa. Ja kun sanon koiruus, niin uskokaa pois, koiruutta todella tarkoitan.  Morris on puuhastelija, nakertelija ja kova seuramies. Mitä ikinä tapahtuukin, niin siellä on tutkiva kuono paikalla nappaamassa mukaansa jatkotutkimuksiin kaiken mikä on irti. Jos näistä puuhista tulee torutuksi, niin Morris tulee ja pussata moiskauttaa hyvin omintakeisella tyylillään torujan naaman märäksi asti. Hän on samaan aikaan sekä hyvin herkkä että hellämielinen koiruus, mutta myös äärettömän kovakorvainen ja jääräpäisin koskaan tapaamani basenji, ja se on kyllä paljon se. Elämä Morriksen kanssa on täynnä kaikkea. Morrista vaan on enemmän! ;-)
Loru
"Lurppa"
Perrada Unican Pihlaja
*26.11.2018
(Rosone's Vino Verduzzo x FI MVA Viola Dea Callista)

Loru on tarkoituksella kotiin jätetty pieni topakka typy. Lorun korvien välissä raksuttaa koko ajan, mutta sen näkemys hyödyllisestä tai kivasta tekemisestä ei aina täsmää siihen mitä ihmiset toivovat. Loru on juuri niitä koiria, joiden pedeillä, peitoilla ja tyynyillä on salaperäinen taipumus räjähdellä ihan yllättäen. Tällä viattomasti sädekehänsä alta kurkistelevalle neitokaisella ei tietenkään voi olla mitään tekemistä moisen sotkun kanssa. Oikeastaan olikin ihan hyvä kun ihmiset tulivat paikalle juuri nyt, silloin voi kiivetä syliin lohdutettavaksi ja rapsutettavaksi, eikös vaan? Ja sylistähän tämä tenava monesti löytyykin nauttimassa ihmisten tarjoamista huvituksista ja hellittelyistä.


Ei kommentteja: