sunnuntai 24. elokuuta 2014

Forssan näyttely

Seuraavia näyttelyitä odotellessa voin yrittää taas selättää uutisvirtaa pala kerrallaan, tällä kerralla vuorossa onkin varsin mehukas pala. Mikke, Perrada Unican Impressive, kävi aivan kesäkuun lopussa näyttelyssä Forssassa. Junioriluokassa oli tiukka kilpailu. Tuomari Tino Pehar juoksutti meitä sateesta liukkaalla ja mutaisella nurmikolla kerran toisensa jälkeen. Lopulta luokan voittajaksi selviytyi Mikke. Kakkoseksi selvinnyt pitkäjalkainen punainen basupoika oli kyllä oikein kaunis sekin. Taisivat olla ensikertalaisia molemmat, koira ja emäntä. Siinä oli kyllä oivallinen paikka kasvattajan kehua kasvattia omistajineen, hieno suoritus ja hyvin treenattu koira. Itse ainakin olen aina niin tyytyväinen kun omistajat jaksavat harrastaa, ja yritän aina muistaa sen myös sanoa.

Lopulta kaikki luokat sijoituksineen olivat selvillä. Esitin itse Gurua, Perrada Unican Guru The Great. Guru sijoittui ja PU-4. Mikke sen sijaan oli PU-1, sai sertin ja voitti narttujen parhaan ollen samalla rotunsa paras eli ROP.  Löisin vaikka vetoa, että sillä hetkellä onnellinen omistaja antoi anteeksi aika monta syötyä huulirasvaa ja kuulakärkikynää, onni oli käsin kosketeltavaa. Kiitos erinomaisesta esittämisavusta kuuluu jälleen kerran Sanna-Maijalle!

At the end of June our handsome youngster Mikke, Perrada Unican Impressive, went to Forssa dog show. First he won the tough junior class, then best male-class. He got his first CC and was BOB under judge Tino Pehar! We were soooo happy! Our little big boy!

Kuvat Riitta P, Sanna-Maija Helevä/Soile Huomo ja Jevgeni Stasikov.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti