lauantai 3. marraskuuta 2012

Valioyksilöt Sikke ja Valtteri

Keväällä vielä lumien aikaan tuli ajettua niinkin pitkälle kuin Ruovedelle koirien kanssa näyttelyyn. Mukana olivat Sikke, Perrada Unican Elf In Sight, ja Valtteri, Zahleka My Own Way. Näyttelyssä oli hauskaa, kiitos mukavasta seurasta Eddylle perheineen (Orange Pips Cream-Spot Tiger). Siellä oli sitäpaitsi ehdottomasti vuoden hauskimmat järjestelyt parkkipaikan ja kehien välillä. Matka nimittäin oli pitkä, kurainen ja hieman hankala. Ongelma oli ratkaistu mönkijällä peräkärryineen. Lumipätkillä kuski välillä päästelikin aika surutta, täytyy myöntää että siinä kyydissä oli paljon tavallista hauskempaa kuskailla tavaroita. Eipä tarvinnut kanniskella häkkejä käsipelillä sohjossa.

Hauskemmaksi päivä muuttui vielä kehässä. Valtteri oli paras uros, sai kolmannen sertinsä ja valioitui Suomen muotovalioksi. Sikke oli paras narttu, sai kolmannen sertinsä ja valioitui Suomen muotovalioksi. Jusu oli PU2, Eddy oli PU3 ja sai varasertin. Nätti poika sekin.
Lopulta Valtteri oli ROP ja Sikke VSP! Uskomattoman hienoa! Pikkuisen harvinaistakin, että molempien sukupuolten menestys matkaa samaan paikkaan.

Muistan kuinka eräs basenjikasvattaja maailmalta onnitteli jostain aikaisemmasta menestyksestä ja sanoi samalla että toivottavasti kotimatka oli pitkä, että ehdit nauttia onnestasi täysillä ennen paluuta arkeen. Siinä oli kyllä viisauden siemen, ja totta on että pitkäkin matka sujuu rattoisammin, kun on noin mukavia asioita mielessä.

Kiitos kuvasta Ville Sipinen!

Nyt rakkaat sohvanlämmittäjäni saivat hienot tittelinsä virallisten nimiensä eteen ja ovat nyt FI MVA Perrada Unican Elf In Sight ja FI MVA Zahleka My Own Way!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti