lauantai 3. marraskuuta 2012

Terveystuloksia ja tapaamisia

Saimme ilahduttavia tuloksia Fanconin syndrooman suhteen. Koko G-pentue, eli Kiara, Wendy, Guru ja Haukku ovat fanconi-puhtaita. Olen siitä erittäin iloinen, sillä pentueen isä Pyry on markkeritestin mukaan ollut kuitenkin todennäköisesti kantaja.

Näitä pentuja on muutenkin tullut nähtyä moneen kertaan pitkin kesää. Olen ollut jotenkin erittäin ilahtunut varsinkin Haukun tapaamisista. Haukku on semmoinen "vanha sielu", joka viehättää minua erityisesti. Suurkiitos Laurille ja Lauralle näistä mukavista tapaamisista. Kiitos myöskin muille omistajille, on aina niin hauskaa tavata ja vaihtaa kuulumisia! Samoin on ihanaa saada kuvaterveisiä näiltä karvalapsiltamme!

Tässä suloinen Wendy, Perrada Unican Good Gadget, joka muistuttaa niin kovasti emäänsä Vienoa. Näyttelykuvan on ottanut erikoisnäyttelyssä Rami Niva, muut kuvat ovat omiani. Riekkumiskuvat Essin ja Kasperin kanssa ovat omilta keväisiltä pentutreffeiltämme, jotka järjesti luonaan Tanja. Kiitos mukavasta seurasta kaikille osallistuneille!

Wendy, Perrada Unican Good Gadget


Myöskin Guru, Perrada Unican Guru The Great, osallistui erkkariin ja pääsi Nivan Ramin kuvattavaksi. Guru on hauska ja energinen veitikka, joka valitettavasti on melkoinen haka myös ulospääsyjen keksimisessä. Se siis elää veljensä nimen mukaisesti. Omistajalta vaaditaan melkoisesti älyä ja viitseliäisyyttä pitääkseen tämän nuorukaisen turvassa ja hengissä. Tässä kuitenkin muutamia kuvia ihailtavaksi.

Guru elikäs Sauli, Perrada Unican Guru The Great.

Haukku, Perrada Unican Great Hound-ini, on varsinainen synnynnäinen herrasmies, joka jättää nimensä mukaiset seikkailut veljelleen Gurulle. Haukku on kyllä toisinaan semmoinen syvämietteinen kaveri ettei paremmasta väliä, mutta ei se mikään nössökään ole. On aina niin hauskaa nähdä tämä ihana pikkumies, ja omistajien kanssa juttu luistaa, mikä sekin on hyvin hauskaa :-)Haukku, Perrada Unican Great Hound-ini.


Kylässä on käynyt myös Kiara, Perrada Unican Great Oceans. Kiarasta on kasvamassa mitä suloisin neitokainen, jolla on hirmuisesti virtaa.
Kiara, Perrada Unican Great Oceans.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti