lauantai 3. marraskuuta 2012

Tyrmäävä suru-viesti

Sain erittäin surullisen viestin eräänä huhtikuun päivänä. Oman Lakumme ihana veli Wisa oli karannut keväisten tyttötuoksujen perässä, juossut tien yli ja jäänyt auton alle. Wisa kuoli heti. Päälle ajanut autoilija oli poistunut paikalta pysähtymättä, mikä on mielestäni täysin vastuutonta. Jos autoilija ajaa minkään elävän päälle, on ainoa oikea teko pysähtyä katsomaan kuinka kävi. Jos tarvetta on, on eläin lopetettava tai vietävä asiantuntevan avun ulottuville, siis eläinlääkäriin.
Wisan tapauksessa mistään lääkäreistä ei enää ollut apua. Onneksi toisesta suunnasta tullut sivullinen autoilija auttoi Wisan emännän viemään Wisan takaisin kotiin.

Uutinen oli niin tyrmäävä, että sitä oli vaikea uskoa todeksi, Wisa kuitenkin oli vain kaksi ja puoli vuotta vanha, sillä oli koko tulevaisuus vielä edessään.

Samana päivänä saimme kuulla myös Sindan (Vanguardian Rhythm Remedy) äkillisestä poismenosta. Ei mikään kaikkein iloisin kevätpäivä tosiaankaan.

 Rauhallista matkaa Sateenkaarisillalle Wisa! Hyvää matkaa Sinda!

Our little Wisa, his owners real fountain of joy, ran away and was hit by a car at April. Driwer just drove away. Really awful. If you drive over something alive, you always need to stop and check how it is. If it is alive, you need to find out if it still can be saved and take it to the vet. If it can't be helped, please put it down or find someone else to do it. Do not just leave it there to suffer maybe for hours.

Wisa, we miss you so much! Peaceful trip to Rainbowbridge!


R.I.P. Wisa, Perrada Unican Fountain Of Joy, 24.12.2009-20.4.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti