lauantai 23. elokuuta 2014

Lisää menestystä "lastenlapsille"!

Viime viikonloppuna myös Lakun ja Daxin (Perrada Unican Fly Over Archipelago ja Mzalia Playing Tricks) pennuista kaksi oli näyttelyssä. Raisiossa oli huima menestys sekä Nukalla (Vanguardian Sheza Gal) että sen veljellä Datalla (Vanguardian Special Edition).

Data oli paras uros, sai toisen sertinsä ja oli lopulta VSP! Nuka oli paras narttu, sai ensimmäisen sertinsä ja oli ROP! Onnea kasvattajalle ja koiruuksille omistajineen! Hienosti meni! Kasvattajalle erityisonnittelut, on varsin harvinaista herkkua olla sekä ropin että vespan kasvattaja samalla kerralla! Onnea, onnea, onnea! (Ettekä voi edes aavistaa kuinka onnellinen ja ylpeä Laukun pennuista oli äitini, Lakun omistaja. Taisi siinä pirahtaa pieni onnen ja ylpeydenkin kyynel.)

Last weekend our other "grandchildren", Laku's (Perrada Unican Fly Over Archipelago) son and daughter (Vanguardian Special Edition and Vanguardian Sheza Gal) were both at Raisio all breeds show. And it went so super! Data got his second CC and ended up BOS! Congrats to the breeders and to owner Sirpa! Sister Nuka had her moment too. She got her first CC and finally was Best Of Breed! So happy!
Oikealta: ROP Vanguardian Sheza Gal, VSP Vanguardian Special Edition.
Data, Anni ja serti.
Nuka, Anni ja jälleen serti.
Data, Vanguardian Special Edition.

1 kommentti: