torstai 21. elokuuta 2014

"Lastenlasten" loistavaa menestystä

Meidän komealla Valtterillamme (Zahleka My Own Way) on tähän ikään mennessä kolme pentuetta. Vanhimmat, Vanguardian kennelin T-pentue Sindan kanssa (Vanguardian Rhythm Remedy), ovat jo kaksi ja puoli vuotta vanhoja. Niistä on tullut omilla tavoillaan kauniita ja upeita, aikuisiakin. Niistä voi siis kaksi vuotta täytettyään tulla valioita. Ja juuri niin on tästä pentueesta ainoana näyttelyissä käynyt Viivi (Vanguardian Token Of Luck) jo tehnyt. Lisäksi se valioitui todella upealla tavalla. Se sai kaikki kolme tarvittavaa sertiä peräkkäisistä näyttelyistä. Eikä pelkästään sertejä vaan ROP- ja VSP-sijoituksia myös.

Our handsome Valtteri, Zahleka My Own Way, has three litters. Oldest ones are now two and half years old, ready to became champions. From his first litter, Vanguardian T-litter, the only individual who has been shown, Viivi, Vanguardian Token Of Luck, has already became a champion. She was shown only four times in official classes until she became a champion. What a beautiful girl! Congrats to breeder Anni and the owners!

Ensimmäisen kerran Viivi sai sertin Helsingin näyttelystä toukokuussa, tuomari oli Mark Cocozza. Viivi oli siellä paras narttu, sai sertin ja oli ROP eli rotunsa paras siinä näyttelyssä. VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras oli erittäin kaunis uros Hi-Lite Saturday Night Fever eli Ruuti. Kuvat Anni Toikka.
Helsingissä Viivi (oik.), Vanguardian Token Of Luck, sai ensimmäisen sertinsä ja oli ROP eli rotunsa kaunein basenji. VSP oli kaunis Hi-Lite Saturday Night Fever eli Ruuti.
 Seuraavan kerran sama pari oli vastakkain basenjien erikoisnäyttelyssä Karjalohjalla. Siellä oli tuomarina rodun spesialisti ja erittäin pitkäaikainen harrastaja ja tuomari Sally Wallis. Tällä kertaa Viivi oli VSP sertin kera ja Ruuti ROP. Saavutus oli erinomainen! Vielä kerran onnea Anni ja Viivi taustajoukkoineen!

Ensin Viivi voitti narttujen ison avoimen luokan, sitten PN-luokan.
Lopulta vastakkain olivat taaskin vain Viivi ja Ruuti.
Tällä kerralla Ruuti oli ROP ja Viivi VSP! Onnea voittajille!
Viivi, ylpeä kasvattaja ja tuomarimme Sally Wallis.
Kolmannen ja seuraavan kerran Viivi sai sertin jälleen Helsingin näyttelyssä, ollen jälleenVSP. Siellä se myös kolmannen sertin myötä valioitui. Tällä kertaa tuomari oli Barbara Brooker. Onnea upeasta menestyksestä!1 kommentti:

  1. Kiitokset vaan sinulle Valtterista! Viivi on kyllä ihana typsykkä - kiva sekoitus äitiä ja isää! :-)

    VastaaPoista