perjantai 31. heinäkuuta 2015

Tuplaroppi Lahden toisesta ryhmiksestä.

Kävimme toukokuussa myös Sastamalassa ja Lahden toisessa ryhmiksessä myös. Sastamalassa ei mennyt ihan niin kuin Strömsöössä, tuomari ei nähnyt mitään hyvää koirissamme. Mutta sellaista tämä harrastus on, joskus osuu kohdalle, joskus ei. Kehään mennään aina kysymään sen kyseisen tuomarin mielipidettä koirasta juuri tänä päivänä ja juuri tässä kunnossa ja mielentilassa. Siitä on kenenkään aivan turha ottaa nokkiinsa tai nakella niskojaan. Tuomarilla on oikeus omaan mielipiteeseensä, aivan niin kuin itsekin saa olla koirastaan aivan mitä mieltä haluaa. Niin hyvässä kuin pahassakin. :-) Nämä ovat peruspelisääntöjä ja niitä pitää kunnioittaa!

Seuraavana päivänä olimme taas Lahdessa, tällä kertaa tuomarina oli John R Walsh. Päivä alkoi sillä, että esitin ystävän erirotuista koiraa, shikokua nimeltä Ichiro. Tätä rotua ei juurikaan missään näe, ja tuntuikin hieman jännältä että juuri tässä näyttelyssä sattui olemaan kaksi samanväristä ja ikästä urosta, siis samassa luokassa. Mutta se ei haitannut ollenkaan. Ichiro oli ROP ja sai ensimmäisen sertinsä. Tämä oli vielä sen ja sen emännän ihka ensimmäinen näyttely, joten aivan huipusti meni! Onnea vielä Anne ja Ichiro!
Kuvat Tiina H.
Ichiro ROP.
Shikoku Ichiro. Shikoku on alkujaan japanilainen metsästyspystykorva.
 Guru onnistui olemaan taas paras uros ja tällä kertaa vieläpä ROP! Meira oli upeasti PN 2. Miten voikin olla näin hieno näyttelyputki päällä?
Lahti 10.5.2015 John R. Walsh
ROP Perrada Unican Guru The Great, VSP Sternhimmels Opera Operata.
 Tästä seurasi sitten sellainen harvinainen tilanne, että itsellä oli kaksi ROP-koiraa esitettävänä ryhmäkehässä. En olisi siitäkään selvinnyt ilman apua. Kiitos Tua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti