torstai 2. heinäkuuta 2015

Paljon kaikkea

Olemme eläneet varsin kiireisen kevään ja alkukesän ja nauttineet kaikesta touhusta kovasti. Pentuset ovat enimmäkseen lähteneet maailmalle (Mila etsii vielä kotiaan) ja olemme tavanneet niitä itse järjestämillämme sekä basenjikerhon pentutreffeillä, näyttelyissä ja muutenkin. Olemme myös tavanneet kasvattejamme sekä muuten isoon basuperheeseemme kuuluvia koiruuksia omistajineen.
Näyttelyissäkin olemme käyneet, menestys on ollut sanoisinko huikeata! :-D

Pyry ja Tuisku Raumalla. Pyry on jo 8,5 v. ja edelleen erinomaisessa kunnossa.
Nalaa (Rowan) naurattaa. Lopultakin on ihana lämmin kesä, mikäs tässä on juhliessa ja juoksukisoja harrastaessa.
Tuuven mielestä ihana kevätasia ovat yövieraat, joiden kainalossa saa nukkua.
Ihana pieni rakas! <3
 Näyttelyistä kirjoitan vielä lisääkin, mutta kuten kuvasta näkyy, loistavasti on mennyt. Tämä on menestys osui Gurun (Sauli), Perrada Unican Guru The Great, kohdalle toisessa Lahdessa keväällä pidetyssä ryhmänäyttelyssä.

Mila on vielä kotona ja etsii omaa rakastavaa kotiaan. Täällä harjoitellaan kovasti koiranelämää varten ja ihmetellään elämää noin yleensä. Tänä keväänä on hämmästelty myös fasaaneja, jotka ovat poikkeuksellisen koreita tänä vuonna. Ilmeisesti ne ovat selvinneet leudosta talvesta erittäin hyvin ja nyt näkyvillä saattaa olla tavallista vanhempiakin yksilöitä, joiden ulkonäkö todellakin pääsee oikeuksiinsa.
Mila etsii vielä ikiomaa kainalopaikkaansa. Löytyisikö luotasi sille rakastava koti?
Fasaani on Kaunis! Vaikka on sillä kamala ääni.
Tämä purppurarinta ei edes ole sieltä värikkäimmästä päästä, sattui vain olemaan yhteistyökykyinen ja poseeraamaan hyvin.
Takatukastakin löytyy väriä ja eikä kuvio muutenkaan ole tylsän yksivärinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti