tiistai 6. toukokuuta 2014

Omat pentutreffit huhtikuussa

Meillä oli omalle viimetalviselle J-pentueelle ja parille muullekin pennulle ihan ikiomat pentutreffit huhtikuussa. Silloin ei vain tullut niistä kirjoiteltua, tai paljon mistään muustakaan, sillä mursin ranteeni. Onneksi aletaan olla jo voiton puolella sen suhteen.
 
Mukana oli koko pentue omistajineen, Heimo, Into, Luna, Marski ja Pore (Perrada Unican Join The Hunters, Perrada Unican Jumping Into Luxury, Perrada Unican Joy Of Existence, Perrada Unican John Carter, Perrada Unican Jaunty Jamboree). Lisäksi mukana olivat Valtterin pennuista kaksi, Kauko ja Lempi (Bastillin Aviator'N Me, Bastillin Apple Of My Eye) sekä Ruotsista tänä keväänä tullut pieni mustatakki Ozzy, jota kotiväki myös nimellä Pappi kutsuu (Lyckebos Black Sabbath).
 
Pennuilla oli mukavaa, saivat riehua sydämensä kyllyydestä niin sisällä kuin ulkonakin. Ja kyllä ne painivatkin. Vanhoja tuttuja tervehtivät ilolla ja uusiakin kavereita saivat.
 
Omistajillakin oli mukavaa. Ruokaa oli riittävästi ja puhetta basenjeista ja vaikka mistä riitti sitäkin :-) Oli hauska myös tavata paljon tuttuja näin rennoissa touhuissa.
Kiitoksia kaikille mukana olleille, oli mukavaa viettää päivä noin hyvässä seurassa!
 
Tässä hieman kuvia pentutreffeiltä, kiitoksia kuvista Jouni H.
 
"Kuka täällä on isoin?"
"Vieläkö haisee tutulta?" ihmettelevät Heimo ja Into.
Luna ja Lempi.
Marski, Kauko ja Heimo.
Into ja Ozzy.
Into ja Ozzy.
Lopulta jopa ikiliikkuja-Marskia alkoi väsyttää.
Iso osa peuhuporukasta.
Kauko.
Ozzy.
Kauko.
Lempi ja Pore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti