perjantai 21. maaliskuuta 2014

Marsu ja vanhemmat

Tänä talvena ei oikein ole säiden puolesta ollut helppoa seurata onko talvia ollut tulossa vai menossa. Näissä kuvissa on kuitenkin vielä melko talvisen näköistä. Marsukin jo tuosta hieman kasvanut, kuten ikäisensä pojan kuuluukin. Basenji kun on yleensä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kasvanut melko lähelle aikuiskorkeuttaan jo puolivuotisena. Marsu etsii vielä omaa kotia, lisätietoja Uudet pennut -sivulta.

Marsu on käynyt leikkimässä (ja siinä samalla sosiaalistumassa) isänsä Gurun, Perrada Unican Guru The Great, luona. Siitä riehumisesta on kuulkaa oksat pois, kun tämä parivaljakko irrottelee täysillä.

Marsun äiti Rousku, Yulara Rowan, puolestaan kävi meillä leikkimässä. Marsu sanoi että heippa mutsi hauska nähdä, heilautti häntää pari kertaa ja käveli suoraa tisseille. Pettymys näytti melko suurelta, kun maitobaari olikin jo aikaa sitten sulkeutunut pysyvästi. Jännästi se pikkukoira muistaa herkkupaikat vielä pitkän tauon jälkeen, aikaa kuitenkin mennyt kolmannes sen elämästä tapaamisten välillä. Onneksi mieli parani leikkimisellä ja riehumisella. Sitähän riitti sitten vielä enemmän, kun Rouskun jälleennäkemisestä ilahtuneet Hela ja Meira liittyivät painijoukkueeseen. Tässä kuvia molemmista kohtaamisista.
"Kukas tuo on?"
Marsu-poikanen ja isukki Guru. Tämän jälkeen leikki olikin sitten sen verran riehakasta, ettei kunnollisia kuvia enää saanutkaan ;-)
"Hei äiti!"
Tässä Marsu sanoo emolleen kaikilla pienen koiran elekieleen mahtuvilla konsteilla olevansa ihan pikkuinen koira vielä ja onpa hauskaa nähdä.
Koiran elekielen ymmärtäminen helpottaa sekä omistajan että koiran elämää suuresti.
Hyvä perusteos aiheesta on Turid Rugaasin kirjoittama Rauhoittavat Signaalit. Tämä olisi ensimmäinen kirja, jonka haluaisin koira-ajokorttia varten pakolliseksi tentittäväksi. 
Perrada Unican John Carter, Yulara Rowan.
"Heiii! Onpa hauskaa nähdä taas!"
Ja siitä se leikki sitten alkoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti