torstai 13. maaliskuuta 2014

Koira etsii omaa kotia

Nuori energiapommi, basenji-poika nimeltä Marsu etsii omaa kotiaan, jossa voisi toteuttaa kotibasun velvollisuuksiaan aina yhtä aurinkoisesti. Marsu, Perrada Unican John Carter, on kiltti ja aina yhtä hyväntuulinen hellämielinen hurmuripoika. Tämä on sen luokan suloisuus, että kaikki aina ihastuvat sen aurinkoiseen luonteeseen ja persoonalliseen ulkonäköön. Emme ole vielä löytäneet tarkat vaatimuksemme täyttävää kotia tälle pikku hurlumheille. Jos olisit valmis avaamaan sydämesi ja kotisi tälle veitikalle, ota vapaasti yhteyttä.

Marsu on jalostustoimikunnan hyväksymästä yhdistelmästä, sen molemmat vanhemmat täyttävät kaikki rodun pentueelle asetetut terveysvaatimukset. Marsulla on paljon potentiaalia vinttikoirien juoksukilpailuihin, agilityyn, metsästykseen ja moneen muuhunkiin harrastuslajiin. Lisätietoja löytyy "Uudet pennut" -sivulta.

Tämän hetkisten omien opiskelu- ja muiden kiireiden takia olen helpoimmin ja nopeimmin tavoitettavissa puhelimitse. Sähköpostiakin voi laittaa, mutta vastauksen kanssa voi kestää pari päivää. Suosittelen siis soittamista.

Heidi K
040-701 9559

"Olisitko valmis avaamaan kotisi ja sydämesi minulle?"

Meira ja kovin samannäköinen isänsä Valtteri. Keskimmäisenä kuvassa mukana Marsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti