perjantai 20. syyskuuta 2013

Meira, Perrada Unican Iron Comes From Meroe

Meira on suloinen pikkukoira, jonka ei ensinkään pitänyt jäädä tänne. Teoriassa se edelleen etsii omaa kotiaan, mutta olen sen suhteen pikkuisen ronkeli. Pennunpullukasta on kehittynyt niin kaunis neitonen, että se tarvitsee aktiivisesti näyttelyitäkin harrastavan kodin, edes muutamia kertoja vuodessa. Muuten Meira saa jäädä tänne sulostuttamaan elämäämme kauniilla olemuksellaan ja vikkelillä hoksottimillaan. Jälkimmäiset takaavat jännittäviä hetkiä elämään ;-)Meira.

Meira, Perrada Unican Iron Comes From Meroe.Meira.
Kuva: Päivi Somppi.

Suloinen Meira.

"Voi että, pitäisikö sitä etsiä oma koti ja kainalo vaiko jäädä tänne?"

Hela: "Kuule sisko. Kuiskaan korvaasi salaisuuden. Minun kainalossani on aina tilaa sinulle, asuit sitten täällä tai muualla."
Meira: "Kiitos, olet ihana!"

3 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis. Jospa mäkin vielä joskus saan mieheltä luvan koiraan.. tuollainen punainen olisi just oikeanlainen : ) Terv. Basenji-kuumeinen Lahdesta. Onko teillä muuten kotisivuja?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista! Onhan tuo pirpana omaankin silmään nätti ja ihana. Selväpäinenkin onneksi. Toivottavasti saat oman suloisuuden joskus myös :-)

  Valitettavasti ei ole kotisivuja enää. Joskus oli, mutta en osannut niitä itse päivittää ja niin se sitten jäi. Tämä blogi vain on tällä hetkellä. Täältä kyllä löytyy kaikki tieto, vaikka myönnänkin, että selaaminen on melko työlästä ja hankalaa.

  Soittaakin toki voi, jos jokin juttu jää kiinnostamaan tai mietityttämään.

  Ehkäpä tässä joskus taas innostun tekemään ne kotisivutkin :-)

  VastaaPoista
 3. On näitä blogejakin kyllä tosi kiva lukea, näkee sitä arkea kivasti :) Menenkin varmaan tutustumaan basenjeihin tässä joku päivä, katsotaan viekö rotu oikeasti mennessään! ;)

  VastaaPoista