sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lisää näyttelyitä, Guru ja Wendy

Rousku aloitti jo juoksunsa, nyt vain odottelemme sopivaa päivää ja sen jälkeen toivottavasti pentusia on matkalla iloksemme.
Rowan already started her season. Now we just wait for "that day" and then hopefully puppies too.

Olemme hieman reissailleet näyttelyiden perässä. Vietimme yhden viikonlopun Kouvolassa ja Heinolassa näyttelyissä, yön olimme lähistöllä mökissä. Seuraavana viikonloppuna vietimme laatuaikaa kehän reunalla Tervakoskella. Ja laatuaikaa se todella oli: hyvää seuraa, kauniita ja kilttejä koiria sylin täydeltä, loistava sää. Kiitos ystäville molemmista viikonlopuista, tämä oli kivaa!
We have been traveling a little, this time for shows. First we went to Kouvola and Heinola and week after that to Tervakoski. We had so perfect time, thank you friends!

Kouvolasta saimme saaliiksi sekä SERTin että vara-sertin. Tällä kerralla se himoitumpi ruusuke osui Wendylle, Perrada Unican Good Gadget. Onnea Wendylle omistajineen, ja kiitos myös! Treenaaminen tuotti selvästi tulosta.
Wendyn velipoika Guru, Perrada Unican Guru The Great, sai sen vara-sertin tällä kertaa.
Ilta ja yö leirintäalueella mökissä oli loistava, koska seurakin oli niin loistavaa. Kiitos hauskasta reissusta, olen valmis tällä porukalla lähtemään kohti uusia seikkailuita koska tahansa! Erityiskiitos Johanille ompelutyöstä ;-)
From Kouvola Wendy, Perrada Unican Good Gadget, got her first CC! Congrats to you all! You deserve it :-) Wendy's brother Guru, Perrada Unican Guru The Great, got res-CC from Kouvola. We spent the night between shows in one gottage and had so much fun. Always ready to do this again with you!
 
Ihana Wendy, Perrada Unican Good Gadget, ja ihana ensimmäinen SERTi-ruusuke.
Sisko ja sen veli. Eikun päinvastoin. Guru ja Wendy Heinolan kallioilla.

Heidi, Wendy ja Guru.Seuraava päivä Heinolassa ei nyt niin suurta menestystä tuonut, vaikka saa noista ERIstä ja EHsta ihan tyytyväinen olla. Ensimmäinen kun tarkoittaa erinomaista ja jälkimmäinen erittäin hyvää. Mutta edellisen päivän sertit ja ruusukkeet olivat niin herkkua, sitä linjaa olisi mielellään jatkanut. Ja jatkettiinkin, sitten Tervakoskella.

Heinolassa tarkassa syynissä, kehässä Guru.
 
Näin söpösti ja rauhallisesti Guru katseli silmiin Heinolan lintutarhan pihalla. Linnut eivät kiinnostaneet, vaan lähinnä lihapullat. Saisiko niitä lisää, kiitos.Tervakoskella kehän reunalle leirissämme oli kuusi iloista basenjia, joista vain yksi oli ilmoitettu kehään mukaan. Muut olivat joko virkistämässä muistia tai peräti opettelemassa kehäkettuilun saloja. Hela ja Meira saivat erittäin hyvää ja arvokasta treeniä ja mukavia kokemuksiakin vielä, Vieno lämmitti sylejä vuorotellen Essin kanssa ja Rousku innoissaan pudotti aurinkolasit tervehdysseremonian aikana. Suloinen pusuttelija!
 

"Mitä sinä siellä kuvaat? Kamera pois ja ota syliin. Rapsuta!" Kehottaa hieno Vieno hienossa pannassaan.


Guru oli ainoana kehässä edustamassa porukkaa, ja ihan hyvin edustikin. Ensin se voitti nuortenluokan ERI:llä ja SA:lla, jätti taakseen pelkällä ERI:llä sen koiran, joka Heinolassa teki juuri päinvastoin. Tämä luokkavoittokin tuntui siis mukavalta, mutta Guru eteni pidemmälle ja oli paras uros. Se sai SERTin, CACIBin ja oli VSP. ROP oli trikki Biila.
Week after that we had very nice time in international dogshow at Tervakoski with friends and dogs. This time Guru was only one entered into showring, but - oh boy- he did it with style! He was best male, got CC and CACIB and ended up Best Of Opposite sex! We vere sooo happy and proud of him! And Maittu did great job showing him in the ring, thank you! 
ROP Biila, VSP Guru.
(Sternhimmels In Dulci Iubilo, Perrada Unican Guru The Great)

Komia Guru.

Perrada Unican Guru The Great.


Poseeraaminen on niin totista puuhaa ;-)

Tulihan se hymykin sieltä :-)


Gurun esiintyy kerta kerralta paremmin. Ajoittain tuntuu ettei se tarvitse hihnaakaan kuin hämäyksen vuoksi. Saapa nähdä mihin asti harjoittelemalla ja ajan kanssa oikein päästään.
Guru is getting better and better in every show. We have great hopes for this youngster.

Kiitos ystäville mainiosta seurasta ja ihanista hetkistä, joista tulee ihania muistoja!
Thank you all friend for making our day! We had so perfect time with you! Thank you for golden moments! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti