keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Tervetuloa Valtteri

Saammeko esitellä uuden tulokkaamme Valtterin, Zahleka My Own Way, joka on Ruotsista. Valtteri on syntynyt Ruotsissa, mutta koska sen molemmat vanhemmat ovat tuontikoiria, sen sukutaulu on täynnä amerikkalaisia ja australialaisia koiria, havaijilaisiakin, lisänä pikkuisen Avongaraa hieman kauempana. Valtsu on todellakin uutta verta linjoihini, jos siitä aikuisena siihen terveystestien jälkeenkin vielä on.
Valtterilla on todella utelias ja rohkea luonne, ja se pysyy pettämättömän hyväntuulisena tapahtui mitä tahansa.
May I introduce our newest packmember Valtteri, Zahleka My Own Way, from Sweden. His dam and sire are both imports to Sweden, other from USA, other from Australia. Valtsu is new blood to my lines, if all healthtests are fine. We will find that out when he grows up first.
He is one of the coolest guys I've ever met, I do adore him :-)


Suloinen pikku-Valtsu :-) Cute little Valtsu.

Seuraavaksi poseerausta:Laivalla matkalla Suomeen Valtsu oli heti kuin kotonaan, tutki paikat ja asettui taloksi. Lattiasta olisi pitänyt saada hassut oranssit pallot irti ja leikittäviksi, mutta kun tämä hanke epäonnistui, Valtteri päätti ottaa rennosti joogan merkeissä ;-)
On the ship Valtteri was immediately feeling at home during his trip to Finland. He tried to get of all those funny orange balls from the floor to play with them. With no succes in that, he decided to relax with joga ;-)Koskapa osa Valtterin tuloon liittyneistä päätöksistä oli todellakin viime hetken päätöksiä, ne aiheuttivat myös viime hetken muutoksia. Valtteri siis etsii omaa pysyvää ja aktiivista kotia, jossa voisi viettää mukavaa basun elämää kimppakoirana. Lisätietoja saa kysymällä minulta, parhaiten olen tavoitettavissa puhelimella, 040-701 9559, Heidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti