tiistai 3. joulukuuta 2013

Pentuja, silmät auki ja kohti seikkailuja

Tässä hieman pentukuvia. Nämä kuvat ovat suunnilleen viikon vanhoja, nyt pikkuiset ovat jo pikkuisen isompia :-) Pentujen kanssa tuntuu vain aika menevän niin sutjakasti ettei kuvia ehdi ottaa eikä ainakaan käsitellä. Mutta tässä muutamia iloksenne kuitenkin :-)

Here some puppy pictures. Little older, yes, but time flies with puppies. There seems to be very little or not at all time for pictures or putting them into internet. But enjoy these :-)
 
Rowan ja jättisuuret pennut, ikää kaksi päivää.

Perrada Unican J-pentue.

 
Äidin jaloista tulee juuri sopivan korkuinen tyyny.
 
 
Ikää melkein viikko. Kasvua selvästikin tapahtunut, masu pullottaa.
 

"Heippa!"

"Kaikki nukkuvat. Ei yhtään leikkikavereita."

"Äiti, leikitäänkö taas?""Ja sitten näin vaaleansinisen norsun! Uskothan?"Stalkkerit Sikke, Valtteri ja Meira.

Pentulaatikon touhut kiinnostavat myös viereisessä huoneessa majailevia koiriani. Stalkkerit seuraavat tarkasti, josko vähän edes näkisi tai kuulisi pentuja. Veikkanpa, että nuo teinit Hela ja Meira leikkisivät innokkaasti pienten kanssa, mutta se ei ole ihan vielä mahdollista. Katsotaan nyt kaikessa rauhassa, koska tuntuu että pienet ovat jo sopivan isoja. Jusu on varmaan ensimmäinen leikkikaveri, se on aivan loistava pienten kanssa. Sen järki sanoo että vauvojahan nämä ovat ja leikit ovat sen mukaisia. Leluksi riittää pelkkä lattialle "unohtunut" häntäkin. Täytyy katsoa josko siitä löytyisi arkistoista kuvia tai ehkä saisi jopa uusiakin otettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti