lauantai 19. lokakuuta 2013

Ensimmäiset näyttelyt

No niin, nyt se sitten alkoi. Viime talven muksuilla on nyt jo sen verran ikää, että ensimmäiset näyttelyt ovat käsillä. Mikke ja Meira (Perrada Unican Impressive ja Perrada Unican Iron Comes From Meroe) ovat olleet ensimmäisen kerran pentuluokassa Tuuloksen ryhmänäyttelyssä. Mikke oli hienosti ROP-pentu ja Meira VSP-pentu. Hieno suoritus tenavilta!

Samassa näyttelyssä Lakun (Perrada Unican Fly Over Archipelago) poika Data (Vanguardian Special Edition) osallistui elämänsä ensimmäistä kertaa mihinkään näyttelyyn. Ja kuinkas kävi? Ensimmäinen serti tuli! ONNEA Data ja Sirpa, hienosti meni! Kannatti harjoitella kotipuolessa parkkihallien kolinoita, tuolla ei hyvähermoinen herra ollut moksiskaan mistään. Sen sijaan Wendylle parkkihalli ja hormonimyrsky yhdessä tekivät tepposensa. Samana päivänä yllättäen alkanut juoksu taisi sekoittaa tyttösen pään, ja kehässä meni vähän säikkyilyksi. Kokeilemme myöhemmin uudemman kerran, sitten ensi keväänä. Sitä ennen on talvi ihanine pentuineen (ja näyttelytaukoineen) edessä. Vaikka onhan tässä vielä Lahden näyttely ja Messari tämän vuoden puolella.Tuuloksen näyttelysä 5.10.2013 Mikke ROP-pentu ja Meira VSP-pentu.

Suukkoja voittajalle!

Meira VSP-pentu Tuuloksen ryhmänäyttelyssä.


Helakin oli mukana omaksumassa näyttelypaikan tunnelmaa. Hyvin meni ja hauskaa oli. Helan ja sisarusten osalta hauskanpidossa taisi olla osansa myös lihapullilla.

Frouvat näyttelyssä. Kivaa oli! Kiitos hyvästä seurasta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti