lauantai 4. helmikuuta 2012

Koiriemme pentuja maailmalla

Sekä Lakulla että Valtterilla oli tänä vuonna pentuja toisaalla, Lakulla peräti kahdet.
Both Laku, Perrada Unican Fly Over Archipelago, and Valtteri, Zahleka My Own Way, had litters in other kennels.

Lakun ensimmäiset pennut syntyivät Vanguardianin kenneliin Kotkaan, kolme poikaa ja kaksi tyttöä, kaikki punavalkoisia. Pentujen emä on Dax, Mzalia Playing Tricks, kasvattaja Anni Toikka. Kaksi poikaa etsii vielä omia kotejaan.
Laku's first litter was born at kennel Vanguardian, 3+2, dam is Mzalia playing Tricks, Dax. Two boys still looking for homes.



Olisitko sinä minun uusi ihmiseni?

Lakun toiset pennut syntyivät Eestiin, kasvattaja on Kristi Orumets, pentujen emä on pikkuinen trikkinarttu Miss Amazing's Three To Get Deadly, Thea. Tässä pentueessa on neljä narttua, kaksi urosta, kaikki trikkejä. Osalle vielä etsitään koteja.
Laku's second litter was born in Estonia, at Kristi Orumets. Dam to this litter is Thea, Miss Amazing's Three To Get Deadly. This was all tri -litter, 2+4. Some are still looking for their homes.



Valtterin pentujen kasvattaja on niin ikään Anni Toikka, kennel Vanguardian. Pentujen emä on Sinda, Vanguardian Rhythm Remedy, pennut ovat kaikki punavalkoisia ja niitä on kaksi tyttöä ja kaksi poikaa. Vielä yksi tyttö ja yksi poika etsivät kotejaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti