keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Tyttökoiruuksia

Blogissa on ollut tällä kertaa luvattoman pitkä tauko, kiitos tietokoneongelmien. Toivottavasti niistä olisi nyt päästy eroon.

Pentusuunnitelmia on tehty pitkin talvea, ja valitettavasti niitä on terveystulosten tullessa toisinaan jouduttu tarkistamaan. Nyt odottelemme jälleen yhden sulhoehdokkaan tuloksia ja toivottavasti kaikki menee tällä kertaa nappiin. Mutta jos kaikki menee sopivasti kohdalleen, odotettavissa on ensi talvena punavalkoisia pentuja, mahdollisesti jopa kahdesta eri yhdistelmästä.

On pitänyt jo pitkään jakaa kesän kuvasaalista täällä. Tässä muutamia nättejä tyttöjä.Raksu, Perrada Unican Azure Dragon.Manta, Perrada Unican Exactly Perfect. Manta on aivan yhtä pitkäkoipinen kuin emänsä Raksu.


Vieno, Perrada Unican Enjoy The Silence.


Sikke, Perrada Unican Elf In Sight.


Tuuve, Perrada Unican End Of Avokados.


Siskot Vieno ja Sikke.


Mummukoira Lilli, Tuuve ja Sikke.


Sikke ja Siken paras kaverisisko Tuuve.

Myytti, Perrada Unican Creature Of Myths, ja Tarukin, Perrada Unican Caringa Love, kävivät moikkaamassa. Tarusta on tulossa erittäin nätti trikkityttö.
Tarun äiti Venla, Perrada Unican Your Gazelle, kävi ilahduttamassa meitä myös. Hieman on rouvittumista havaittavissa, mutta mieli tuntui olevan pirteä ja iloinen :-)

Nata, Perrada Unican Dancing Manatee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti